IDIN Check

Voer de IBAN-verificatie uit zodat wij zeker weten dat een IBAN in gebruik is en op wiens naam die staat. Dit biedt de zekerheid dat we met de juiste klant te maken hebben. Controleer op NAW-gegevens, geboortedatum, geslacht, e-mail en telefoonnummer. Deze gegevens dienen overeen te komen met de gegevens bij de Kamer van Koophandel en de ingevulde gegevens in het klant worden formulier op de website. IBAN-verificatie via IDIN beschermt tegen online fraude, biedt zekerheid en schept kansen voor nieuwe diensten.

Kennis maken

Wij werken met zeer voordelige all-in prijzen in abonnementsvorm. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Neem dan contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.