Uitstapprogramma

Kom jij uit Midden- en Oost Europa en heb je een afstand tot de Nederlandse arbeidsmarkt en wil je een kans om uit de spiraal van thuiszitten, verplicht solliciteren en afwijzing te stappen? Wil jij starten als ondernemer, een carrière switch maken of wil je verder groeien met je onderneming? Ben je op zoek naar een partner die je ondersteunt op alle niveaus, maar wil je zelf volledige zeggenschap en een eigen identiteit hebben of houden binnen jouw onderneming?

Wil je hulp bij het opvullen van de gaten in de cv’s, het vinden van ander werk, het zoeken naar betaalbare huisvesting, het vervolgens oplossen van de administratie, financiën en/of schulden, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, het vinden van een MBO opleiding, het schrijven van een ondernemingsplan, het regelen van scholing en opvang voor de kinderen of het leren van de Nederlandse taal?

Kies dan voor Rosmerta, het uitstapprogramma dat echt werkt. De keuze om uit bovenstaande spiraal te stappen, moet je zelf maken, Rosmerta biedt hiertoe de faciliteiten, maar geeft je daarbij voldoende keuzevrijheid. Wij bieden een uitstapprogramma die aansluit op jouw studie, bieden ondersteuning bij jouw terugkeer in de maatschappij zonder het verlies van het inkomen en/of de leefstijl en ondersteuning bij het oprichten van een eigen bedrijf binnen een sector naar keuze.

Totale ontzorging

In alle gevallen dienen wij als jouw klankbord. Onze expertise helpt jou om de definitieve carrière switch te maken of om een parttime aanvulling te vinden op jouw huidig beroep. De keuze is aan jou. Bij ons is een sollicitatiebrief of cv niet nodig. Iedereen die als ZZP’er aan de slag wilt gaan is welkom. Wij kijken naar de (startende) ondernemer in jou en naar jouw motivatie en doorzettingsvermogen.

Vanuit jouw vakmanschap dien je de wens te hebben om een eigen onderneming te starten en om het financiële gedeelte (van het opstarten) van de onderneming en de bedrijfsvoering van A tot Z te willen regelen. Jij voert jouw werkzaamheden uit binnen jouw eigen onderneming en bent verantwoordelijk voor eigen geld en risico.

Je staat er niet alleen voor. Wij bieden veel, maar jij behoudt de regie over jouw toekomst en de door jou gestelde doelen. Kortom wij zijn je partner in groei en bieden jou als ondernemer totale ontzorging en perfect maatwerk, toegespitst op de fase van jouw onderneming. We bieden je méér diensten, méér kennis en méér inspiratie. En daardoor ook méér omzet.

Bij de kickstart ondersteunen we je met de opstart, maar staan ook daarna voor je klaar. Bij ons krijg je, naast ondernemerscoaching en trainingen, ook een eigen klantenportaal en volledige ontzorging van de backoffice. Zo kun jij je focussen op de zaken waar jij energie van krijgt, zoals commercie, klantenwerving, klantenbinding en contactbemiddeling.

Samenwerken

Contactbemiddeling wordt onder andere toegepast bij makelaars (het bij elkaar zoeken van vraag en aanbod voor bepaalde producten of diensten), arbeidsbemiddeling (het bemiddelen bij het zoeken naar werk of personeel) en relatiebemiddeling (het in contact brengen van personen die op zoek zijn naar een affectieve relatie).

Indien jij openstaat voor een carrière switch, dan ontvang je van ons een zogeheten voorbereidingsbudget. Dit bedrag is bedoeld om een orderportefeuille samen te stellen waarmee jij jouw ondernemersvermogen kunt vergroten. Het bedrag ontvang jij in de vorm van factoring.

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij de debiteurenportefeuille wordt uitbesteed aan een extern bedrijf dat zorgt voor de afhandeling van de debiteuren. Wij zorgen dat de achterkant staat als een huis door jouw administratie en debiteurenbeheer volledig over te nemen. Jij kunt bijvoorbeeld starten als vrachtwagenchauffeur, bedrijfsadministrateur, recruiter of incassospecialist. Liever iets anders? Bekijk dan hier de kansrijke beroepen.

Mocht je meer financiering nodig hebben, dan veranderen wij jouw financieringsvraagstukken in een passende oplossing, door jouw onderneming extra gezonder en winstgevender te maken.

Wil je meer weten over samenwerken met Rosmerta, meld je dan aan als klant of maak eerst een belafspraak. Onze contactbemiddelaars bespreken graag persoonlijk met jou de mogelijkheden van een op maat samengestelde uitstapprogramma. Ook met een gat in jouw cv kun je bij ons terecht om gewoonweg als ZZP’er te werken in combinatie met jouw studie of te studeren in combinatie met jouw werk, ongeacht jouw ambacht of vakmanschap.

Nadat je je hebt aangemeld als klant, wordt de bovenste op de lijst door ons benaderd en klaargestoomd tot succesvolle ondernemer. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Belafspraak

Wij bieden je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Maak dan vandaag nog een afspraak met Rosmerta voor een vrijblijvende kennismaking. Liever direct klant worden? Je bent van harte welkom.

Laden...