Winst uit onderneming berekenen

Omzet berekenen

InformatieDe declarabele uren zijn alle uren die je maakt waarin je werkzaamheden verricht die je direct kunt factureren aan je klant.


Inkoop
InformatieDe inkoopwaarde van de omzet staat gelijk aan de inkooprijs van alle verkochte producten.


Bedrijfskosten berekenen
InformatieArbeidsbeloning fiscale partner die meewerkt in het bedrijf. Lonen en salarissen, vakantiegeld, pensioenopbouw, opleidingen en reiskostenvergoeding.


InformatieBrandstof, onderhoud, parkeerkosten, wegenbelasting, verzekeringen. Bij privégebruik auto dan km x € 0,19 invullen.


InformatieHuur van het pand, energiekosten, water, verzekeringskosten, schoonmaakkosten, inrichtingskosten zoals vloerbedekking, behang, bureau(s), stoelen, kastruimte.


InformatieKantoorbenodigdheden, internet, (mobiele) telefoonkosten, website, drukwerk en portokosten.


InformatieMarketing, advertenties, reis- en verblijfkosten, website hosting en domeinnaam, zakelijk drukwerk.


InformatieStand lening begin van het jaar + stand lening eind van het jaar : 2 x rentepercentage.


InformatieAdministratiekosten, advieskosten, opleiding, vakliteratuur, scholing, bankkosten.

Kennis maken

Wij werken met zeer voordelige all-in prijzen in abonnementsvorm. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Neem dan contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.