Over Rosmerta

Wat goed dat jij als (startende) ondernemer meer wilt weten over Rosmerta. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het bieden van een brede administratieve dienstverlening en woonbemiddeling voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa. Wij ondersteunen je vanaf het schrijven van jouw ondernemingsplan tot aan de financiering en de eerste twee jaar na de start van jouw onderneming.

De dienstverlening van Rosmerta is specifiek afgestemd op het samenwerken met franchisenemers. Of het nou gaat om CRM systemen, administratie oplossingen of investeringen in niet beursgenoteerde franchiseformules, door middel van onze ruim opgebouwde ervaring in franchise vinden wij altijd een passende oplossing voor jou als (startende) ondernemer.

Wij veranderen jouw financieringsvraagstukken in een passende oplossing, door jouw onderneming weer gezonder en winstgevender te maken.

Onze kernactiviteiten omvatten bijvoorbeeld:

het bijhouden/overnemen van salaris- en financiële administraties voor/van kleine ondernemingen en het verzorgen van de facturatie, debiteurenbeheer, incassodiensten of factoring; en

het bemiddelen/verstrekken van financiering binnen een breed spectrum investeringsdisciplines voor niet beursgenoteerde franchiseformules.

Onze visie

Onze visie is dat ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa zelfstandig, veilig en in goede arbeidsomstandigheden moeten kunnen werken, wonen of ondernemen en dat zij, ongeacht hun ambacht, dezelfde zakelijke dienstverlening, rechten en mogelijkheden dienen te hebben als andere zelfstandige ondernemers in Nederland.

Daarom investeren wij onze verdiensten in projecten die de positie van de doelgroep vergroten en zetten wij ons volledig in voor de verbetering van de toegang tot zakelijke dienstverlening, het oplossen van de administratie, financiën, schulden en huisvesting voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa.

Namens onze klanten onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie(s) en stellen voor hen de benodigde documenten, zoals de verwerking van hun facturatie en boekhouding op.

Ingevolge hun opdracht stellen wij onder andere een jaarrekening inclusief balans en winst- en verliesrekening op aan de hand van de door hen verstrekte gegevens. Daarnaast verzorgen wij ook de belastingaangifte en helpen we bij het wegwerken van een belastingachterstand en het stabiliseren van het inkomen en de toeslagen.

Onze missie

Onze missie is om ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa, met een jaarinkomen van € 45.000,00 of meer, te helpen aan een betere toegang tot zakelijke dienstverlening en met het vinden van een vrije sector huurwoning, omdat zij anders een te korte inschrijfduur hebben en vaak te veel verdienen om op korte termijn in aanmerking te kunnen komen voor een sociale huurwoning.

Wanneer de ZZP’er niet over een jaarinkomen van minimaal € 45.000,00 beschikt, maar wel een partner heeft die in loondienst werkt, waardoor deze ZZP’er met het loon van de partner toch wel zeker op een verzamelinkomen van € 45.000,00 per jaar komt, helpen wij hen graag verder op weg  naar een nieuwe thuis.

Om geen kansen te laten liggen zullen wij ons in de nabije toekomst ook richten op de financiering van (eigen) beleggingspanden met als doel professionele (tijdelijke) huisvesting te kunnen bieden aan arbeidsmigranten.

Belafspraak

Wij bieden je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Maak dan vandaag nog een afspraak met Rosmerta voor een vrijblijvende kennismaking. Liever direct klant worden? Je bent van harte welkom.

Laden...